Logo Logo

HacknBreak 2019 Destek Sponsoru Olduk

İçindekiler
09.09.2019 - 1 dk Okuma Süresi

Açık İnovasyon Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen HacknBreak Açık İnovasyon Kampı, 24 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Urla’da gerçekleşti. Türkiye’deki en kapsamlı, bilim, teknoloji ve tasarım etkinliklerinden biri olmanın yanında, hackathon ve ideathon türlerindeki etkinlikleri de kapsayan ve dünyadaki özgün içeriğe sahip organizasyonlardan biri olan HacknBreak’e 1.500’den fazla kişi katıldı.

8 gün süren etkinlikte; bilim insanlarına, global pazara ulaşmış teknoloji girişimcilerine, STK ve TTO yöneticilerine, deneyimli sektör profesyonellerine ve kendisini teknoloji, girişimcilik, inovasyon konularında geliştirmek isteyen katılımcılar network oluşturdular.

PayTR olarak biz de, Destek Sponsoru olarak katıldığımız etkinlikte; geleceğin bilişim profesyonellerine, Dünya ve Türkiye’deki dijitalleşme eğilimleri, e-ticaret sektörünün gelişimi ve 10 yıldır faaliyette bulunduğumuz Fintek ve Ödeme Hizmetleri sektörüne yönelik deneyimlerimizi aktararak, ziyaretçilerin sorularını yanıtladık.

Videomuzu izlemek için.. https://bit.ly/2lM4JtB

 

2 Saatte PayTR’lı Olun!
PayTR Sanal Pos’a Hemen Başvurun

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir