Logo Logo

Hazır Altyapılarımız

Shopify, yazılım ve programlama bilgisine ihtiyaç duyulmadan e-ticaret mağazası oluşturulabilen ücretsiz bir e-ticaret mağaza yazılımıdır.

Tekrom Teknoloji 2003 yılında kurulmuştur. 15 yılı aşkındır süredir e-ticaret yazılımı sunmaktadır.

Ticimax, ağırlıklı olarak e-ticaret yazılımları, özel e-ticaret çözümleri ve tasarım hizmetleri vermek üzere kurulmuştur.

PlatinMarket markasıyla e-ticaret sektörüne giriş yaparak kobilere e-ticaret altyapısı sağlamaktadır.

1998 yılında Türkiye’de kurulmuş teknoloji şirketidir. Kurulduğu günden bugüne kaliteli, güvenilir bir yazılım şirketi, örnek bir girişim olarak hizmet vermektedir.

IdeaSoft, 15 yıldır Türkiye’nin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısı olarak yoluna sağlam adımlarla devam etmektedir.

Demresa e-ticaret altyapı sağlayıcılığı ve web tasarım hizmetleri vermek üzere kurulmuştur. Demresa, güçlü sunucu ve yazılım altyapısıyla yazılım sektöründe ticari işletmelere 2015 yılından bu yana daha verimli projeler üretmek için çalışmaktadır.

BilgiKurumsal, 2008 yılında kurulan BO Interactive’in marka haklarının Borusan Holding’e satışının gerçekleşmesinin ardından İstanbul’da kurulmuştur. Kobilerin dijitalleşmelerini sağlayan e-ticaret altyapı sağlayıcısıdır.

ShopPHP kiralık değil, domain adına lisanslı bir PHP e-ticaret yazılımıdır.

Softtr, 2016 yılında kurulmuştur. Merkez ofis ve ar-ge merkezi olmak üzere iki konumda faaliyet göstermektedir.

Quka Soft, 2012 yılından bu yana müşterilerine benzersiz e-ticaret çözümleri sunup kurum ve marka kimliklerinin dijital ortamda en iyi şekilde lanse edilmesini sağlamaktadır.

ProjeSoft kurulduğu günden bu yana teknolojik yapı kurma odaklı, sistematik olarak e-ticaret sektörüne katalizör olma vizyonuyla hayatına devam etmektedir.

2010 yılından bu tarafa sürekli kendini yenileyen, dinamik ve son teknoloji ile birleştirilmiş bir iMağaza E-Ticaret alt yapısı ile sizler de işletmenizi sanal mağazalara taşıyabilir ve hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

Güçlü SEO uyumu, geliştirilebilir altyapı, trafik sorunu olmayan e-ticaret paketleri, düşük banka komisyonları ve çok daha fazlası ile markanızı dijital dünyaya taşımanıza yardımcı olan Faprika, hedeflerinize en hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

Akınsoft yeni Nesil E-Ticaret çözümü ile, E-Ticaret sitenizi kolayca oluşturma ve satışa sunma imkanı sağlamaktadır.

Wix, gelişmiş işletme özellikleri ve eklenti desteği ile kurumsal bir tasarım ile kendi online mağazasını hayata geçirmek isteyen girişimcilere büyük kolaylık sağlayor.