Logo Logo

En İyi Ücretsiz Shopify Temaları

İçindekiler
13.05.2019 - 4 dk Okuma Süresi

E-ticaret sitenizin tasarımı, başarınıza sandığınızdan daha doğrudan bir etkide bulunur. Öyle ki, internet kullanıcılarının yüzde 94’ü amatör görünen e-ticaret sitelerine güvenmediklerini belirtmektedir. Bu nedenle, web sitenizin müşterilerinize vereceği görsel ilk intiba, kritik öneme sahiptir.

Bir e-ticaret sitesi kurmak ve çalışır hâle getirmek ilk bakışta göze karmaşık gelebilir. Bir web sitesinin geleneksel anlamda kurulumu için gerekli teknik bilgi birikimine ve maddi yatırım olanağına sahip olmayabilirsiniz. Neyse ki, Shopify gibi platformlar tam olarak bu durumdaki e-tüccarların yardımına koşuyor.

Shopify, günümüzün en büyük e-ticaret platformlarından birisi ve girişimcilerin herhangi bir teknik bilgiye sahip olmasını gerektirmeden, ücretsiz olarak e-ticaret sitesi kurmaya olanak sağlıyor. Shopify üzerinde kullanabileceğiniz yüzlerce ücretsiz e-ticaret teması var ve bunlardan en iyi 10 tanesini sizler için derledik. Temalar ve sundukları tarz seçenekleri hakkında detaylı bilgiye başlıklarına tıklayarak ulaşabilmeniz mümkün.

BROOKLYN

Brooklyn, Shopify’ın en popüler temalarının başında geliyor. “Classic” ve “playful” isimli birbirinden çok farklı iki stil tercihi sunan tema, giyim üzerine satış yapacak e-ticaret siteleri düşünülerek tasarlanmış. Yukarıdaki fotoğraf ise temanın “classic” tarzına ait.

BOUNDLESS

Boundless, çoğu diğer temadan farklı olarak ana görseli ekranın büyük bir çoğunluğunu kaplayan bir tarza sahip. Bu tema, “Black & White” ve üstte gördüğünüz “Vibrant” olmak üzere iki farklı ana tarz arasından seçim yapılmasına olanak tanıyor. Siyah-beyaz tema yüksek çözünürlüklü görsellere ihtiyaç duyan ürünler için ideal görünürken, Vibrant ise sokağa ve gençlere hitap eden bir havaya sahip.

MINIMAL

Basit ve ferah bir tema istiyorsanız, Minimal aradığınız alternatif olabilir. Tema, “Vintage”, “Fashion” ve yukarıda gördüğünüz “Modern” olmak üzere üç farklı tarz seçeneğine sahip. İlk iki seçenek birbirlerine benzer tasarımlara sahipken, her ikisi de mobil cihazlara yüksek uyumluluk gösteriyor. Modern ise basit tasarımıyla iç dekorasyon ürünleri için ideal bir görünüm sergiliyor.

NARRATIVE

Bir diğer ücretsiz ve popüler Shopify teması ise Narrative. Bu tema, satacağınız ürünlerle ilgili müşterilerinize etkileyici hikayeler anlatabilmeniz için tasarlandı. Küçük bir ürün kataloğu olan e-ticaret girişimleri için ideal görünüyor. Öte yandan “Warm”, “Light” ve “Cold” olmak üzere üç farklı tarz seçeneği sunuyor.

SIMPLE

Bu Shopify teması, isminden de anlaşılabileceği üzere basit ve düzenli bir tasarım yaklaşımına sahip. Yukarıda gördüğünüz “Light” ve “Beauty” olmak üzere iki farklı tarz seçeneği sunuyor. Bu temayı özel kılan ise basit tasarımına rağmen büyük bir ürün kataloğunu verimli şekilde sergileyebilecek özelliklere sahip olması.

POP

Pop sade çizgilerle tasarlanmış, ferah görünen ve daha çok feminen müşteri kitlesine yönelik e-ticaret sitelerine uygunluk gösteren bir tema. Yukarıda gördüğünüz “Bone” ve “Toy” isimli iki farklı tarza sahip. “Bone” kozmetik ürünleri için ideal özellikler gösterirken, pastel renklerle bezenmiş “Toy” ise çocuklara yönelik ürünler için biçilmiş kaftana benziyor.

VENTURE

Venture, Shopify’da bulabileceğiniz en iyi ücretsiz spor ürünleri satışına odaklı temalardan bir tanesi. Dahası bu tema, “Snowboards”, “Outdoors” ve “Boxing” isimli üç farklı tarzıyla sırasıyla kış sporları, aksiyon sporları ve boks ürünleri için özelleştirilmiş tasarımlar sunuyor.

SUPPLY

Supply teması, geniş ürün kataloğuna sahip e-ticaret girişimleri için tasarlanmış. Ana sayfası müşteriyi doğrudan satış sürecine sokuyor ve Amazon’dakine benzer büyük ürün koleksiyonlarını öne çıkıyor. Yukarıda gördüğünüz “Blue” ve “Light” olmak üzere iki farklı tarz seçeneği sunuyor.

JUMPSTART

Jumpstart teması, kitlesel fonlama kampanyalarına ev sahipliği yapacak siteler için tasarlanmış. Yalnızca birkaç ürüne ev sahipliği yapmak üzere kurgulanan temada ayrıca kitlesel fonlamanın mihenk taşlarından toplanan parayı takip etme, kampanya hedeflerini belirleme gibi araçlar da bulunuyor.

DEBUT

Birbirlerinden bir hayli farklılık gösteren “Default” ve “Light” isimli iki farklı tarza sahip olan Debut, ilk seçenekle blog izlenimi veren Retro çizgiler taşırken, müşterilere ürünlerle ilgili detaylı bilgiler verilmesine olanak tanıyor. İkinci seçenek Light ise mobilya gibi büyük ürünlerin satışını kolaylaştıracak multimedya kabiliyetleriyle donatılmış.

2 Saatte PayTR’lı Olun!
PayTR Sanal Pos’a Hemen Başvurun

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir