Logo Logo

Projesoft Nedir? Projesoft E-ticaret Paketi Özellikleri Nelerdir?

İçindekiler
20.10.2022 - 12 dk Okuma Süresi

Projesoft, yıllardır sektörün içerisinde yer alan bir şirket olarak e-ticaret pazarının bu kadar büyümesinde önemli bir yere sahiptir. Şirket ilk kuruluş yıllarında daha çok görüntü işleme yazılımları ve firmalara özel yönetim sistemleri geliştirse de zamanla e-ticarete yönelmiştir. Tüm altyapısını buna uygun şekilde değiştiren Projesoft bir taraftan kendisini büyütüp geliştirirken bir taraftan da ülke ekonomisine önemli katkılar sunmuştur. 

Projesoft Ne İşe Yarar?

Projesoft, e-ticaret altyapı sağlayıcısı olan bir firmadır. Firma, e-ticaret yapma niyetinde olan ya da hali hazırda ticari faaliyetlerini sürdürmeye devam eden şirketlere gereken altyapıyı sağlar. Böylece yeni bir girişime atılma sürecinde olan firmalar temelleri daha sağlam bir şekilde ilerleyebilir. 

Projesoft, kalitesiz altyapı sistemlerinin yol açtığı sorunların önüne geçerek her zaman kesintisiz ve sorunsuz çalışma olanağı sunar. Projesoft’un kaliteli altyapısı, e-ticaret sitenizin hata vermesini ve kullanıcılar için farklı sorunlara yol açmasını engeller. 

Projesoft’da Hangi E-Ticaret Paketleri Vardır?

Projesoft’ta yer alan e-ticaret paketleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Basic
  • Soft
  • Pro
  • Advanced
  • World Premium
  • Premium Plus
  • Özel 

Daha düşük bir bütçeyle e-ticarete atılacak olanlar, Basic paket seçeneğini tercih edebilir. Bütçenizi bir nebze artırmayı başarabilirseniz Soft ve Pro paketler de orta seviyede denilebilecek bir fiyata sahiptir. 

Projesoft E-Ticaret Paketlerinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Projesoft e-ticaret paketlerinin en temel özelliği, ilk etapta SSL 256 bit güvenlik sertifikası olarak ifade edilebilir. Bunun yanı sıra tüm paketler, B2C sistemine yani satıcıdan alıcıya yapılan satışa uygundur. Bazı paketlerde B2B yani işletmeden işletmeye satış da opsiyonel olarak sunulur. 

ÖzelliklerBasicSoftProAdvancedWorld PremiumPremium Plus
Sınırsız E-Mail Hesabına Sahip OlmaVarVarVarVarVarVar
Sınırsız Veri tabanıVarVarVarVarVarVar
Sınırsız TrafikVarVarVarVarVarVar
Bulut DesteğiVarVarVarVarVarVar
CDN Sunucu HizmetiVarVarVarVarVarVar
SEOVarVarVarVarVarVar

Yukarıdaki tabloda Projesoft e-ticaret paketlerinde ortak olarak sunulan özellikler gösterilir. Sınırsız trafik ve veri tabanı desteği sayesinde ziyaretçi ve ürün sayınız ne kadar artarsa artsın herhangi bir sorun yaşamazsınız. Sunulan SEO desteği ise Google sıralamanızın iyileşmesini ve daha çok kişiye ulaşmanızı sağlar. Bulut desteği ile verilerinizi yedekleme şansınız olur. 

Entegrasyon, Modül ve Tasarım

Paketlerde bulunan entegrasyon, modül ve tasarım seçenekleri sayesinde farklı avantajlardan yararlanabilirsiniz. Pazar yerlerinde satış yapmanızı kolaylaştıran entegrasyonlar ve kampanya modüllerini kullanarak satışlarınızı artırabilirsiniz. Projesoft’un sunduğu entegrasyon, modül ve tasarım seçenekleri aşağıdaki tabloda yer alır.

ÖzelliklerBasicSoftProAdvancedWorld PremiumPremium Plus
Kargo Entegrasyonuİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe Bağlı123
XML EntegrasyonuYokYokYok111
TasarımBasicBasicPremiumPremiumPremiumPremium Özel Tasarım
Pazar Yerleri İçin Entegrasyonİsteğe Bağlı235711
B2C ERPYokİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVarVar
Kampanya Modülleriİsteğe BağlıBasicGelişmişGelişmişGelişmişGelişmiş
Web Servis Desteğiİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe BağlıWSWS+Rest SwaggerWS+Rest Swagger
Akakçe ve Cimri Entegrasyonuİsteğe Bağlıİsteğe BağlıAkakçeAkakçe-CimriAkakçe-CimriAkakçe-Cimri

Yukarıdaki tabloda yer alan; kargo, XML, pazar yerleri, B2C ERP, Akakçe ve Cimri entegrasyonları bazı paketlerde bulunmasa da bazılarında mevcuttur. Bazı paketlerde size entegrasyonlar opsiyonel bir seçenek olarak sunulur. Akakçe ve Cimri entegrasyonları sayesinde oldukça popüler olan fiyat karşılaştırma sitelerinde de kolayca yerinizi alabilirsiniz.

Projesoft’un sunduğu farklı modüller müşterileriniz için hem alışveriş sürecini hem de ödeme yapma sürecini daha kolay hale getirir. Çoklu dil desteği, farklı para birimleri kullanabilme ve SMS modülü gibi hizmetler sayesinde daha profesyonel bir e-ticaret sitesine sahip olursunuz. 

ÖzelliklerBasicSoftProAdvancedWorld PremiumPremium Plus
Mobil Aplikasyonİsteğe Bağlıİsteğe BağlıAndroidIos+AndroidIos+AndroidIos+Android
Müşteri Grubuna Özel Fiyatİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVarVarVarVar
Ödeme Modülüİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVarVar
Mesaj Modülüİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVarVarVarVar
Farklı Dil Modülüİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe Bağlı12
Çoklu Para Birimiİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe Bağlı11
Bölgeye Özel Fiyat Yönetimiİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVarVarVar
Bölgesel Ürün Yönetimiİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVarVar
Bölgesel Kargo Yönetimiİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVarVarVar
IP’den Ülke Tespitiİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVarVarVar

Satış sürecinde sosyal medya hesaplarının da önemi büyüktür. Projesoft bundan yararlanmanız için Facebook ve Instagram hesaplarınızı aktif hale getirir. Bunun yanı sıra raporlama ve istatistik için size ayrı bir panel de sunulur. Bu panelden tüm satışlarınızın toplu bir değerlendirmesini yapabilir ve yeni stratejiler geliştirebilirsiniz. 

ÖzelliklerBasicSoftProAdvancedWorld PremiumPremium Plus
Ödeme EntegrasyonlarıVarVarVarVarVarVar
Kombin ModülüVarVarVarVarVarVar
İleri Seviye Raporlama ve AnalizVarVarVarVarVarVar
Facebook, Instagram ve Google LoginVarVarVarVarVarVar
Sanal Pos EntegrasyonuVarVarVarVarVarVar
PCI/DSS Level 1 Güvenlik SertifikasıVarVarVarVarVarVar
Ürünleri Kişiselleştirmeİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVar
İndirim Modülüİsteğe Bağlıİsteğe Bağlıİsteğe BağlıVarVarVar

Yukarıdaki tablodan bazı seçeneklerin isteğe bağlı olduğunu görebilirsiniz. Örneğin; ürünleri kişiselleştirme, bazı paketler için opsiyoneldir. İndirim modülü de Basic, Soft ve Pro paketler için opsiyonel bir seçenektir. 

Projesoft’un Avantajları Nelerdir?

Projesoft’un avantajları oldukça fazladır. Her bütçeye uygun sunulan paket seçenekleri sayesinde kusursuz bir e-ticaret sitesine sahip olabilirsiniz. E-ticaret sitenize arzunuza bağlı olarak özellikler ekleyebilir ve sayfanızı kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Projesoft, e-ticaret sitenizden pazar yerlerine ürün aktarmanızı daha kolay hale getirir. Manuel olarak tek tek ürünleri pazar yerlerine eklemek yerine toplu olarak ürün aktarımı yapabilirsiniz. 

E-ticaret sitelerinden alışveriş yapan kişilerin yaşadıkları en büyük sorunlardan biri güven eksikliğidir. Birçok kişi internette kredi kartı bilgilerinin çalınacağı korkusuyla alışveriş yapmaktan kaçınır. Projesoft bu korkuları yersiz kılmak için gerekli güvenlik altyapısına sahiptir. 

Güncel ve Sürekli Gelişen Altyapı

Projesoft, bir taraftan size en uygun paket seçeneklerini sunarken bir yandan da kendini geliştirmeye devam eder. Yenilenen teknolojileri ve gelişen e-ticaret özelliklerini kullanarak yepyeni paketler sunan Projesoft ile gelişmelere hiçbir zaman uzak kalmazsınız. 

Arama Motoru Optimizasyonu

Arama motoru optimizasyonları, Google’da her zaman üst sıralarda yer almanıza yardımcı olur. SEO uyumlu bir altyapıya sahip olan Projesoft e-ticaret siteleri, sitenizde gerekli düzenlemeleri yaptığınız takdirde sizi her zaman üst sıralarda tutar. SEO modülleri de bu anlamda ciddi fayda sağlar. 

Gelişmiş Entegrasyonlar

Projesoft’un çok sayıda entegrasyon seçeneği bulunur. Bu sayede sitenizi farklı sitelerle ya da programlarla uyumlu olarak kullanabilirsiniz. Entegrasyonların varlığı size zaman tasarrufu sağlar. Opsiyonel entegrasyonlardan dilediğinizi tercih ederek sadece işinize yarayan seçeneklere yönelebilirsiniz. 

7/24 Teknik Destek

Projesoft, 7/24 teknik destek olanağı ile her zaman her sorunu anında çözümlemenize yardımcı olur. Teknik destek ekibine günün her saatinde ulaşabilir ve satışlarınıza ara vermek zorunda kalmazsınız. 

Projesoft B2B Paketleri

Projesoft, B2B paketleri ile işletmeden işletmeye satış yapmanızı sağlar. B2B paketlerinde de e-ticaret paketlerinde olduğu gibi farklı bütçelere ve ihtiyaçlara çözüm sunan paketler vardır:

  • B2B Starter
  • B2B Prime
  • B2B Advanced
  • B2B Ultimate
  • B2B Özel Proje

E-ticaret paketlerinde olduğu gibi B2B paketlerinde de özel proje seçeneği vardır. Bu sayede tamamen size özel bir altyapı oluşturabilirsiniz. Bütçeniz çok yüksek değilse Starter paketini seçebilirsiniz. Bazı özellikler opsiyonel olarak sunulur. Bu nedenle ihtiyacınıza göre bu özellikleri pakete dâhil edip etmeyeceğinize karar verebilirsiniz. Paketlerde yer alan bazı özellikler şunlardır:

  • Stok ve fiyat entegrasyonu
  • Tahsilat fişi kesme
  • Carilerin otomatik olarak çekilmesi
  • Ürün bazlı iskonto
  • Cari entegrasyon
  • Plasiyer satış modülü
  • Tahsilatın URL ile yapılması
  • Tahsilatın SMS ile yapılması
  • Çek-senet girme modülü

Bu özelliklerden yararlanarak satış ve muhasebe sürecini daha kolay şekilde yürütebilirsiniz. İşlemlerinizi size özel panel üzerinden yürüterek hesaplamalarınızı daha kolay yapabilir ve gerekli kayıtlara ulaşabilirsiniz. Projesoft altyapısı sayesinde bayilerinizi de tek bir panel üzerinden yönetebilirsiniz. 

Pazaryeri Entegrasyonları

Pazaryeri entegrasyonları arasında N11, Trendyol, Gittigidiyor, Hepsiburada gibi farklı seçenekler vardır. İstediğiniz ürünleri bu platformlara aktararak satışlarınıza başlayabilirsiniz. Tüm ürünler kısa süre içerisinde pazar yeri platformuna işlenir. 

Muhasebe Entegrasyonları 

Muhasebe entegrasyonları, farklı muhasebe programlarını daha kolay kullanmanızı sağlar. E-ticaret sitesindeki satış bilgi ve belgelerinizi kolayca muhasebe programlarına aktarabilirsiniz. Mikro, Logo, Nebim ve SAP gibi çok sayıda programın entegrasyonu, size Projesoft tarafından sunulur. 

Ödeme Sistemi ve Geliştirici Araç Entegrasyonları

Ödeme sistemi entegrasyonları sayesinde müşterilerinize ödemelerini farklı biçimde yapma imkânı sunabilirsiniz. Projesoft size çok sayıda ödeme sistemi entegrasyonu sunar. Geliştirici araçları ise dijital pazarlamanın farklı tekniklerini uygulamanızı sağlar. Kullanabileceğiniz geliştirici araçları şunlardır:

  • Criteo
  • Insider
  • Segmentify
  • Hotjar
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager

Kargo Entegrasyonları

Kargo entegrasyonlarını kullanarak gönderim süreçlerinizi adım adım takip edebilirsiniz. Projesoft’un kargo entegrasyonları şu şekilde sıralanabilir:

  • Aras Kargo 
  • MNG Kargo 
  • Yurtiçi Kargo 
  • UPS Kargo
  • Aramex
  • B2C
  • Sürat Kargo
  • Sürat Kargo

Projesoft E-Ticaret Paket Fiyatları Ne Kadardır?

Projesoft e-ticaret paket fiyatları sunulan özelliklere göre artış gösterir. Daha fazla özellikten yararlanabileceğiniz paketlerin fiyatları daha yüksektir. İhtiyacınız olmayan özelliklerin yer aldığı paketleri tercih etmek, maliyetlerinizin artmasına yol açabilir. Bu nedenle hangi özellikleri kullanmanız gerektiğine detaylı bir şekilde düşünerek karar vermelisiniz. 

E-Ticarette Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

E-ticarette dikkat edilmesi gereken noktalar oldukça fazladır. Başarılarınızı zamana yaymak ve sürdürebilmek için her zaman özenli bir şekilde hareket etmeniz gerekir. Bir anlık bir ihmal, satışlarınızda düşüşe ve ziyaretçilerinizi, sadık müşterilerinizi kaybetmenize neden olur. Doğru ürün yönetimi, sosyal medya kullanımı, reklam ve düzenli stok takibi; dikkat etmeniz gereken detayların başında gelir. 

Doğru Ürün Yönetimi

Doğru ürün yönetimi, ürünlerinizi her zaman satılabilir ve ilgi çekici bir yapıda müşterilerinize sunmak anlamına gelir. Ürünlerin görsellerinin çok sayıda ve kaliteli olması, önemli noktalardan biridir. Yüksek çözünürlüğe sahip görseller daha kolay bir biçimde ilgi çeker. Aynı zamanda ürünü satın almakta kararsız olan kişilere, olumlu karar verme noktasında yardımcı olur.

Ürün açıklamaları, ürün hakkında yeterince bilgi vermelidir. Ürünün model üzerinde görünüşü, kullanım şekli, yıkama talimatı gibi detaylara açıklamalarda yer vererek kullanıcıların akıllarındaki soruları giderebilirsiniz. 

Sosyal Medya Kullanımı

Sosyal medya kullanımı, satışlarınızı artırmakta önemli bir yere sahiptir. Ürünlerinizi mutlaka sosyal medya üzerinden de tanıtmalı ve zaman zaman e-ticaret sitenizi de anlatmalısınız. Dilerseniz influencer iş birlikleri de yapabilirsiniz. Bunun için hedef kitleniz tarafından sevilen bir influencer ile anlaşma sağlayarak ürün tanıtımınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Instagram ve Facebook mutlaka kullanmanız gereken platformlardır. Hedef kitlenize göre Pinterest, Tiktok gibi platformları da tercih edebilirsiniz. 

Reklam

Reklam vermek, özellikle e-ticarete yeni giren firmalar için önemlidir. Aynı zamanda sürdürülebilir satışlar için çok büyük firmalar bile reklamlara ciddi yatırımlar yapmaktadır. Siz de Google ve Youtube reklamlarını ya da farklı reklam araçlarını kullanarak satışlarınıza önemli bir katkı sunabilirsiniz. 

Düzenli Stok Takibi

Düzenli stok takibi yapmak, müşterilerinizin devamlı sizden alışveriş yapması noktasında önemlidir. Sitenizde yer alan ürünlerin çoğu tükenmişse ve stoklarınızı yenilemediyseniz bu durum site ziyaretçileri için rahatsızlık vericidir. Bu nedenle e-ticaret sitenizi sürekli güncel tutmalı ve tükenen ürünleri yenilemelisiniz. 

Dijital Pazarlamada Projesoft’un Yeri

Dijital pazarlamada Projesoft’un yeri ayrıdır. Böylesine köklü bir altyapı sağlayıcı ile yola çıktığınız takdirde işiniz çok daha kolay olur. Projesoft size birçok şeyi hazır olarak sunar ve sitenizi son derece donanımlı bir şekilde size teslim eder. Bu sayede sizin farklı detaylarla uğraşmanıza gerek kalmaz. Sadece satışlarınıza odaklanarak başarıya kısa sürede ulaşabilirsiniz.

E-ticaret sitelerinde sık yaşanan sayfa hatası, hız problemi gibi sorunlar, Projesoft güvencesiyle satın aldığınız e-ticaret sitelerinde hiçbir zaman ortaya çıkmaz. Böylece kesintisiz bir şekilde e-ticarete devam edebilirsiniz. Projesoft’un size farklı dijital pazarlama araçları sunması da oldukça avantajlıdır. Böylece farklı kanallardan satışlarınızı artıracak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başarılı bir dijital pazarlama için e-ticarete Projesoft ile başlamanızda fayda vardır. Hem sizin hem de müşterilerinizin beklentilerini karşılayan bir e-ticaret sitesi ile online alışverişte tanınan ve tercih edilen bir marka haline gelebilirsiniz. 

Projesoft kullanım amacı güvenli, kullanıcı dostu bir e-ticaret sitesine sahip olmaktır.

Projesoft her bütçeye ve ihtiyaca yönelik paketler sunar. Bu nedenle son derece avantajlıdır. 

Projesoft son derece güvenilir bir altyapı sağlayıcıdır. Yıllardır birçok firmaya ve popüler markalara hizmet veren Projesoft’tan istediğiniz e-ticaret paketini satın alabilirsiniz. 

Projesoft’un sunduğu entegrasyonlar ile pazar yerlerinde satış yapabilirsiniz.

Projesoft, e-ticaret altyapı sağlayıcıları arasında son derece popülerdir. Bunun yanı sıra farklı altyapı sağlayıcılar da vardır. İhtiyaçlarınıza göre seçenekler arasından en uygun olanı tercih edebilirsiniz. 

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir