İzmir’de E-Ticaret Ekosistemi ile Buluştuk

İkas tarafından düzenlenen E-Ticaret Türkiye Etkinlikleri İzmir kapsamında İzmir’de e-ticaret ekosisteminin farklı paydaşlarıyla bir araya geldik.
PayTR olarak, ödeme teknolojileri alanındaki deneyimimizle yer aldığımız bu etkinlikte; sektöre dair güncel başlıkları değerlendirme ve katılımcılarla doğrudan temas kurma fırsatı bulduk.
Müşteri İlişkileri Direktörümüz Fatma Avlunyalı’nın konuşmacı olarak yer aldığı oturumda; e-ticarette müşteri deneyimi, ödeme süreçleri ve işletmelerin bu süreçleri daha verimli yönetmesine yönelik yaklaşımlar ele alındı. Aynı zamanda PayTR’ın ödeme çözümlerinin işletmelerin dijitalleşme süreçlerine sağladığı katkılar paylaşıldı.
Gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, üye iş yerlerimiz ve e-ticaretle ilgilenen katılımcılarla bir araya gelerek çözümlerimizi aktardık.
Bu değerli organizasyon için ikas’a teşekkür ederiz.
Popüler Ürünler
Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir
PayTR'da Pazarlama ve İletişim Stratejileri Nasıl Şekilleniyor?
PayTR’ın sektördeki lider ve en çok tercih edilen marka vizyonunu nasıl destekliyorsunuz? Doğru çözümü uygun işletmey
PayTR, Bilişim 500’de güçlü büyümesini sürdürüyor
Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketinin sıralandığı Bilişim 500 Araştırması’nda PayTR, genel sıralamada 17 basamak y
PayTR, TOBB İş Dünyası Yapay Zeka Zirvesi’nde Destek Sponsoru Olarak Yer Aldı
Yapay zekânın iş dünyasında somut değere dönüştüğü uygulamaların ele alındığı TOBB İş Dünyası Yapay Zeka Zirvesi’nde des