A.C.E. Awards Ödeme Sistemleri kategorisinde Gold ödül bizim

Bu yıl 9.’su düzenlenen Şikayetvar.com A.C.E. Awards “Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”nde, “Ödeme Sistemleri” kategorisinde Gold Ödül kazandığımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
Ödülümüzü bu yıl, CEO’muz Merve Tezel, COO’muz Ercüment Demir, Satış Direktörümüz Bayram Ekinci, Operasyon ve Destek Hizmetleri Müdürü Özlem Özmert, Şikayet Yönetimi Yöneticisi Gizem Mülayim Sayıtoğlu, Şikayet ve İtiraz Yönetimi Uzman Yardımcısı Ezgi Ateş ile birlikte katıldı.
PayTR olarak; 2024’te de KOBİ’lere; sürdürülebilir, yenilikçi ve güvenilir ödeme çözümleri sunmaya devam edeceklerini belirten müşteri deneyimine odaklanarak, kapsayıcı, insana değer odağındaki iş yeri kültürümüzü sürdürmek için gelişmeye, öğrenmeye ve müşterilerimize, her gün daha iyi bir deneyim yaşatmak için yeniliklerin peşinde koşmaya, devam edeceğiz. 15 yıldır müşterilerimizi odağımıza alarak yürüdüğümüz bu yolda, elde ettiğimiz başarılarda payı olan tüm çalışma arkadaşlarımıza ve üye iş yerlerimize teşekkür ederiz.
Popüler Ürünler
Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir
Issuer Exception Ne Demek? Kapsamlı Anlatım
Online alışveriş yaparken ya da POS cihazı kullanarak ödeme işlemi gerçekleştirirken karşılaşılan bazı hata
Kredi Kartı 5012 Hata Kodu Nedir? 3D Secure İşlemlerinde Karşılaşılan Sorunun Çözümü
E-ticaretin ve dijital ödemelerin yaygınlaşmasıyla birlikte ödeme işlemlerinde güvenliği artırmak amacıyla 3D
POS 051 Hata Kodu Nedir? “Yetersiz Bakiye” Uyarısıyla Karşılaşınca Ne Yapmalı?
E-ticaret veya fiziksel mağaza üzerinden satış yapan her işletme zaman zaman ödeme sistemlerinde karşılaşılan