Logo Logo

Apple ve Google Pay Teknolojilerine Alternatif Yerli Teknoloji : oWallet

İçindekiler
07.11.2019 - 3 dk Okuma Süresi

Yerli ödeme kuruluşu PayTR ve iki Türk girişimci tarafından kurulan OVO Dijital Servisler, dijital kart hizmetlerini online kredi kartlarıyla bağlayan yenilikçi bir teknoloji için güçlerini birleştirdi. Türkiye’de aktif olmayan Apple, Google ve Samsung Pay ödeme sistemlerine alternatif olarak geliştirilen oWallet çözümü sayesinde herhangi bir mobil uygulama indirmeden sadece tek tıkla ödeme yapmak mümkün!

Türk şirketi OVO, BDDK tarafından yetkilendirilmiş resmi ödeme kuruluşu olan PayTR’ın desteğiyle Apple ve Android Cüzdan teknolojilerine dayandırdığı yeni temassız mobil ödeme altyapısını hayata geçirdi. Mobil üzerinden geliştirilen fintech uygulamalarına farklı bir bakış açısı getiren oWallet çözümü dünyada bir ilke imza atıyor.

Mobil Uygulama Yüklemek Gerekmiyor

Kullanıcıların hiçbir mobil uygulama yüklemelerine ihtiyaç duymayacakları bu alternatif çözüm, Apple, Google ve Samsung gibi dünya devlerine ait hizmetin benzerini, herkesten önce Türkiye’deki kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Bakiye yükleme ve Anında Tahsilat özellikleriyle tercih ettiği kadar bakiyeyi dijital kartına yükleyen oWallet kullanıcıları, hızlı ödeme özelliğinden faydalanarak kredi kartlarını cüzdanlarına tanımlayabiliyor, oWallet geçen tüm iş ortaklarında sadece mobil cüzdanlarını göstererek diledikleri kadar alışveriş yapabiliyor. Dijital karta yüklenen bakiyeyi iade almak da mümkün.

Apple ve Android’le Entegre Çözüm

Sadece tek tıkla kullanıcıların mobil cihazlarına eklenebilen dijital kart teknolojisi sayesinde oWallet kullanıcıları markaların sadakat ve ödül programlarından yararlanabiliyor. Apple ve Adroid telefonlarla uyumlu çalışan bu teknoloji aynı zamanda akıllı saatlerle de entegre!

Kısa bir üyelik aşamasının ardından mobil cihaza eklenen markaya özel oWallet dijital kartlar, bağlantılı olan Apple Watch gibi cihazlarla da entegre çalışabildiği gibi; Apple Watch sahibi kullanıcılar cep telefonlarını dahi çıkarmaya gerek kalmaksızın sadece kollarındaki saatin ekranına dokunarak mobil ödeme gerçekleştirebiliyorlar.

oWallet BASINDA

  • hürriyet – Apple ve Google Pay’e yeni rakip: oWallet
  • fintechistanbul.org – PayTR ve OVO dijital kart hizmetlerini online kredi kartlarıyla bağlayan yenilikçi bir teknoloji için güçlerini birleştirdi.
  • egirisim.com – oWallet çözümü sayesinde herhangi bir mobil uygulama indirmeden sadece tek tıkla ödeme yapmak mümkün.
  • maxihaber.com – Mobil üzerinden geliştirilen fintech uygulamalarına farklı bir bakış açısı getiren oWallet çözümü dünyada bir ilke imza atıyor.
  • sondakika.com – Apple ve Google Pay’e yeni rakip: oWallet
  • hpw.com.tr – oWallet 2019 yılının sonuna kadar 1 milyon aktif dijital kart üretmeyi hedefliyor.
  • fintechtime – PayTR Genel Müdürü Tarık Tombul “PayTR olarak, ödemeleri hızlı, kolay, güvenli ve inovatif şekilde alabilme hedefiyle bu tür yeni nesil ürünleri desteklemekten dolayı mutluluk duyuyoruz”
  • Webrazzi – Dijital marka ve sadakat kartları üreten girişim: oWallet
  • btgünlüğü – Apple ve Android’le entegre çözüm
  • inceleme.co – PayTR ve OVO yerli ödeme teknolojisi oWallet’ı kullanıma sundu
  • digitalage – Türk şirketinden dünyada bir ilk
  • Star Gazetesi & Ortadoğu Gazetesi

2 Saatte PayTR’lı Olun!
PayTR Sanal Pos’a Hemen Başvurun

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir