Logo Logo

Instagram’dan Satış Yapma Teknikleri

İçindekiler
07.03.2022 - 18 dk Okuma Süresi

Instagram’da satış yapma teknikleri hedeflediğiniz başarıya sizi ulaştıracak adımları doğru şekilde atmanızı sağlar. Hedeflediğiniz etkileşim oranını yakalayarak çevrimiçi satışın barındırdığı kar potansiyeline ulaşmak için doğru stratejiler üretmeniz ve oyunu kurallarına göre oynamanız gereklidir. Günümüz dünyasının en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram, e-ticarete başlamak için size büyük bir fırsat sunar. Bu fırsatı değerlendirerek markanızı tüm Türkiye’ye tanıtmak için başarısı kanıtlanmış Instagram’da satış yapma tekniklerine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

instagramdan satış yapma

Instagram’dan Nasıl Satış Yapılır?

Instagram’dan satış yapmak iyi ve popüler bir iş fikridir. Satılacak iyi bir ürün bulduğunuzda, bir dizi hazırlık süreci aşamasını doğru bir şekilde takip ederek bu girişimde başarıyı yakalayabilirsiniz. Mevcut e-ticaret sitenizde satışı yapılan ürünleri Instagram’a aktarmak ya da ilk online satış kariyerinize Instagram üzerinden başlamayı düşünüyorsanız, 8 adımda Instagram’da satış yapma rehberimize göz atarak girişim fikrinizi hayata geçirebilirsiniz.

Ne Satacağınıza Karar Verin

Instagram’da satış yapmaya karar vermek, tek başına harekete geçmek için yeterli değildir. Bu hedefte başarılı olmak için ne satılacağına karar vermek önemlidir. İnternette çok satan popüler ürünleri değerlendirerek ve Google ya da e-ticaret sitelerinde sunulan trend ürün arama araçlarını kullanarak Instagram’da satılacak doğru ürünü bulabilirsiniz.

Rakiplerinizi İnceleyin

Ne satılacağına karar vermenin ardından bu ürün satışında muhtemel rakiplerinizi analiz ederek stratejinizi oluşturun. Rakiplerinizin hangi yöntemleri kullanarak başarı elde ettiklerini ve zayıf yönlerini keşfedin. Sizi ve ürünlerinizi rakiplerinizin önüne geçirecek strateji için gerekli ipuçlarını elde ederek sizi hayallerinize ulaştıracak sıradaki adımı atmaya hazırlanın.

Fatura Kesmek İçin Şirket Oluşturun

Instagram’dan satış yapmak için şirket kurmak gerekli değildir lakin teslim edilecek her ürün için fatura kesme zorunluluğu, size şirket kurmaya zorunlu kılar. Satılacak ürüne karar vermeniz ve tedarikçileriniz ile anlaşmanızın ardından şahıs ya da sermaye şirketi kurarak yolunuza devam edin. Bu süreçte şirketiniz için logo ve fatura tasarımlarını yaptırarak satış yapmaya bir adım daha yaklaşın.

Kurumsal Instagram Hesabı Açın

Şirketinizi de kurmanın ardından resmi olarak Instagram dünyasına adım atabilirsiniz. Bu süreçte satış yapmak için kurumsal Instagram hesabı açmanız tavsiye edilmektedir. Kurumsal hesapların müşteri güveni kazanma ve profesyonel görünümü, işinize ve müşterilerinize verdiğiniz önemi gösterir. Kurumsal hesabınızı oluşturmanın ardından satış için hesabı hazırlama çalışmalarına geçebilirsiniz.

Profilinizi Satışa Hazırlayın

Açtığınız kurumsal hesaba ait olan profilin, kurumsal kimliğe yakışan profesyonellikte olması gereklidir. Bu süreçte renk seçiminden açıklamalara kadar her detayı tek tek kontrol etmeniz önemlidir. Profilinizde logonuzu kullanarak ve satış ile teslimat şartları hakkında bilgilendirici içerikler yükleyerek işe başlayın. Müşterilerin ulaşabileceği e-posta adresi ve iletişim numarası eklemeyi unutmayın.

Ödeme Altyapısını Oluşturun

Yapılan satışların ödemesini alabilmek için güvenilir bir ödeme altyapısı oluşturmanız gereklidir. Kapıda ödeme ve havale/EFT gibi ödeme yöntemleri yanında Instagram mağazanıza kredi kartı ile ödeme opsiyonu sunarak daha geniş bir kitleye ulaşma şansı yakalayabilirsiniz. Sanal POS için sektörünün en iyilerinden biri olan PayTR ile çalışarak müşteri ve ödeme güvenliğini garanti altına alabilir, ertesi gün ödeme avantajı ile finansmana erişim problemleri yaşama riskini ortadan kaldırabilirsiniz.

Ürün Görsel ve Açıklamalarını Yükleyin

Profilinizi satışa tam anlamıyla hazırlamanın ardından sattığınız ürünlere ilişkin görselleri yükleyerek işe koyulabilirsiniz. Her görselin satışı yapılan ürüne ait, özgün ve kaliteli olmasına önem verin. Ürünleri yüklerken detaylı açıklamalar paylaşmanız tercih edilmenizi artıracağını unutmayın. Paylaşımlarınızı hashtag ile yayınlayarak takipçi kitleniz dışında kalan tüm hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Reklam Kampanyaları ile Tanıtımınızı Yapın

Organik yolla takipçi kazanarak ve hashtag gücü ile müşterilerinizin dikkatini çekerek Instagram’da belirli bir satış hacmine ulaşabilirsiniz. Ama hayal edilen yüksek satış rakamlarına ulaşmak için Instagram reklamlarından yararlanmanız gerekir. Doğrudan tanımlanan hedef kitleye ulaştırılan Instagram reklamları ile daha hızlı satış büyüme ivmesi yakalayabilirsiniz.

Instagram’dan Satış Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Instagram’da satış yapmak kalabalık ve işlek bir caddede düşük maliyetle iş kurmaya benzetilebilir. Müşteri kitlesinin hayal edilemeyecek kadar genişleyebildiği Instagram’da, kolay ve düşük maliyetli bir şekilde organize olarak milyonlarca kişiye ürün satış yapma şansı yakalayabilirsiniz. Henüz Instagram’da satış yapma fikri size yeterince cazip gelmiyorsa gelin hep birlikte Instagram’da satış yapmanın avantajlarına göz atalım.

Düşük Bütçe ile Kendi İşinizi Kurabilirsiniz

Instagram’da satış yapmak için dükkan tadilatı ya da kira gideri gibi masraf kalemlerini üstlenmek zorunda değilsiniz. Ücretsiz bir şekilde oluşturacağınız hesap ile doğrudan satışa başlayabilirsiniz. Şirket kurulumu için gereken birkaç bin lira sermaye ile iş fikrinizi hayata geçirebilirsiniz.

İş Fikrinizi Daha Hızlı Hayata Geçirebilirsiniz

Planladığınız girişimi hayata geçirmek için Instagram size benzersiz bir hız sunar. Dükkan aramak, tutmak ve ürün yerleşimi gibi yoğun mesai harcanan geleneksel ticaretin zorunluluklarından Instagram’da muafsınız. Sadece tedarikçiniz ile anlaşma sağlayarak ve hesap oluşturarak iş fikrinizi hayata geçirebilirsiniz.

Dilediğiniz Kadar Ürünü Listeleyerek Satışa Çıkarabilirsiniz

Instagram’da ürün listelemek için fiziki mağazalarda olduğu gibi raf uzunluğu ya da dükkan boyutu gibi sınırlandırmalar bulunmaz. Profilinize çok sayıda ürünü yükleyerek zengin ürün çeşitliliği ile müşterilerinize ulaşabilirsiniz.

Daha Geniş Bir Müşteri Kitlesine Hitap Edebilirsiniz

Instagram milyarlar ile ifade edilen kullanıcı sayısı ile satışa başlamak için doğru noktalar arasında yer alır. Doğru dijital pazarlama stratejilerini takip ederek milyonlarca kişiye satış yapma şansı yakalayabilirsiniz.

Fiziksel Mağazaya İhtiyaç Duymadan 7/24 Satış Yapabilirsiniz

Geleneksel ticaretin aksine Instagram mağazanızda mesai saatlerine uyma zorunluluğuna bulunmaz. Satış yapmak için fiziksel bir mekana ihtiyaç duyulmayan Instagram’da, müşterileriniz siz uyurken bile sipariş oluşturabilir.

Düşük Bütçeli Dijital Pazarlama Stratejileri ile Satışlarınızı Artırabilirsiniz

Instagram’da satış artırmak için dijital pazarlama kampanyaları oluşturabilirsiniz. Düşük bütçeler ile hazırlayacağınız reklam kampanyalardan yüksek performanslar elde etmeniz mümkündür. Tanıtım maliyetlerinizi verimli bir şekilde kullanarak doğru dijital pazarlama stratejileri ile hayallerinizin ötesinde satış rakamına ulaşmak Instagram’da sürpriz değildir.

Doğru Hamleler ile Daha Kolay Müşteri Sadakati Oluşturabilirsiniz

Müşteri memnuniyeti konusunda atacağınız doğru adımlar, müşteri sadakati oluşturmanıza yardımcı olur. Müşteri iletişimine önem vererek ve güvenilir satıcı kimliğinize zarar verecek yaklaşımlardan kaçınarak Instagram’da daha kolay müşteri sadakati sağlayabilirsiniz.

Instagram Satış Sayfası Nasıl Açılır?

Instagram’da satış yapmak için kurumsal hesap açmanız gerektiğini ifade etmiştik. Açılışını yaptığınız Instagram hesabını basit 4 adım ile Business hesaba dönüştürebilirsiniz. Aşağıda adım adım Instagram Business hesap açılış adımları anlatılmıştır. Hesabınızı kurumsal hesaba dönüştürmek için aşağıdaki 4 adımı takip edebilirsiniz:

1- Instagram hesabınıza giriş yapın ve aşağıda görsel ile anlatıldığı şekilde ekranın sağ üst köşesinde yer alan ve üç çizgi ile gösterilen sembole dokunun.

Kurumsal instagram hesabı açma 1. adım

2- Açılan ekranda “Ayarlar” sekmesine giriş yapın.

Kurumsal instagram hesabı açma 2. adım

3- “Hesap” sekmesine giriş yapın.

Kurumsal instagram hesabı açma 3. adım

4- “Profesyonel Hesaba Geçiş Yap” sekmesine giriş yaparak, “İşletme” seçimini yapın ve işletme hesabınızı oluşturmak için gerekli işlem adımlarını tamamlayın.

Kurumsal instagram hesabı açma 4. adım

Intagram Satış Sayfası Nasıl Büyütülür?

Instagram için oluşturduğunuz satış sayfanızı büyütmek, beraberinde yüksek satış hacmini getirir. Satış sayfanızı büyütmek için efor sarf etmeniz gereklidir. Sayfanızı nasıl büyüteceğinizi merak ediyorsanız, aşağıda sıralanan Instagram satış sayfası büyütme tavsiyelerine göz atabilirsiniz:

İşletme Hesabına Geçin

Instagram’da kişisel profiliniz üzerinden de satış yapabilirsiniz ancak, kurumsallık anlamına bu yaklaşımı sizlere tavsiye etmemekteyiz. Kurumsal bir kimliğin müşteri gözündeki değerini göz önünde bulundurarak hemen işletme hesabına geçiş yapın!

Müşterilerinizde Merak Uyandıran Kaliteli Görseller Paylaşın

Instagram görsellik üzerine kurgulanmaktadır. Paylaşılan görseller ne kadar beğenilirse, etkileşime girme olasılığı aynı oranda artacaktır. Daha fazla takipçi kazanmak ve etkileşim oranını artırmak için merak uyandıran, özgün ve kaliteli görseller paylaşmanız gerekir. Paylaşımlarınızda hashtag kullanarak gönderilerinizin takipçileriniz ile sınırlı kalmaktan kurtarabilirsiniz.

Ürünlerinizin Nasıl Kullanıldığını Gösterin

Müşterilerinizi ikna etmenin temeli, onlara ürünlerinizle ne sunduğunuzu anlatabilme becerinizden geçer. Bu beceriyi hayata geçirmek için ürünlerinizin nasıl kullanıldığını ve hangi ihtiyacı karşıladığını anlatabilmeniz gereklidir. Ürünlerin kullanım alanlarını ve kullanış şekillerine ilişkin görsel ve video içerik paylaşımları ile tüketicileri satışa yönlendirecek etkili araçlara sahip olabilirsiniz.

Kullanıcı Fotoğraflarını Paylaşın

Kullanıcılardan gelen geri dönüşler önemlidir. Her tüketici, satın almayı düşündüğü ürünü almış kullanıcılardan gelen geri dönüşlere önem verir. Siz de müşterilerinizin ürünlerle ilgili gönderdiği görselleri profilinizde paylaşarak güvenilirliğinizi artırabilirsiniz.

Instragram Reklamlarından Yararlanın

Instagram’da en hızlı satış artırma yöntemi reklam vermektir. Doğru demografik tanımlamalar ile paylaştığınız reklamlar, doğrudan hedef kitleniz tarafından görüntülenecek şekilde yayınlanır. Bütçe ve hedef kitle optimizasyonlarını doğru bir şekilde tamamlayarak satış sayfanızla birlikte satış hacminizi de hatırı sayılır derecede artırabilirsiniz.

Milyarlarca kullanıcısı olan Instagram ile kullanıcılar üzerinde büyük bir etki yaratmak için reklamlardan faydalanabilirsiniz. Ürün, marka veya hizmetinizi tanıtmak için vereceğiniz reklamlar ile kullanıcılarınızın ilgisini üzerinize çekebilirsiniz. Reklamlar üzerinden gelen takipçileriniz veya profil ziyaretleriniz ile marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz. Mobil uygulamanız var ise uygulamaya yönlendirebilir, mağaza ziyareti ve ürün satışı konusunda büyük bir dönüşüm elde edebilirsiniz.

Kullanıcılarınızın ilgisini çekmek için verebileceğiniz Instagram reklam modelleri:

  1. Instagram İmage Ads: En yaygın kullanılan bu modelde sadece bir fotoğraf ile hedeflediğiniz kitleye ulaşmanız mümkündür. Burada kullandığınız fotoğrafın kalitesi ve içeriği sizinle ilk temasa geçen kullanıcılar için önemlidir. Dilerseniz fotoğrafa metin ekleyebilir veya trafik almak istediğiniz yere link ekleyebilirsiniz.
  2. Instagram Video Ads: Fotoğraf yerine video ekleyebileyeceğiniz reklam modelidir. Videonuz yatay veya dikey farketmeksizin minimum 15 saniye maksimum 30 saniye olmalıdır. Bu süre boyunca ulaşmak istediğiniz hedef kitlenize marka, ürün veya hizmetinizi tanıtacak videolar ile tanıtımınızı yapabilirsiniz.
  3. Instagram Carousel Ads: Birden fazla fotoğraf kullanarak tanıtımınızı yapabileceğiniz reklam modelidir. Ard arda maksimum 10 adet fotoğraf yükleyerek her fotoğraf arasında bağlantı kurabilir ve kullanıcıların dikkatini üzerinizde tutabilirsiniz.
  4. Instagram Hikaye (Story) Reklamları: Instagram’da en yoğun olarak kullanıldığı hikaye özelliği ile reklamlarınızı verebilirsiniz. Hikayeler arasında geçiş yaparken tam ekranda ve 9:16 dikey formatta reklamınızı hedef kitlenize ulaştırabilirsiniz. Hikaye bölümünde eğer video reklamı modelini kullanmak isterseniz, 15 saniye içinde öne çıkarmak istediğiniz marka, ürün veya hizmetinizi tanıtabilirsiniz.

Influencerlar ile Çalışın

Tüketicilerin bir ürün ya da hizmetle ilgili bilirkişiye danışma eğilimi, Instagram’da karşınıza “Influencer” olarak çıkar. Influencer, sosyal medya ünlüleridir. Çok takipçi sayısına sahip hesaplardan yapılan ürün veya hizmet paylaşımlarının satış artırmada ki başarısı defalarca kez kanıtlanmıştır. Siz de Influencerlar ile çalışma yürüterek hızlı bir şekilde sayfanıza potansiyel müşteriler kazanabilirsiniz.

Influencer seçiminde daha önceleri sadece takipçi sayısının çok olması yeterli bir sebep gibi görünse de şu anda sadece bunun yeterliliğinden bahsedemeyiz. Takipçi sayısından daha önemli bir nokta da seçeceğiniz Influencerın etkileşim oranıdır. Seçeceğiniz Influencerın beğenileri, takipçileri ve paylaşımları onların etkileşim oranını belirlediğinden tüm bu kriterleri göz önüne alabilirsiniz.

Influencer pazarlama stratejisine talep arttıkça sektör kendini doğal bir biçimde oluşturdu ve ünlülerin fiyatları da buna göre şekillendi. Durum böyleyken markanıza göre Infuencer seçimi yapmaya özen gösterebilirsiniz. Butik bir markanız veya hizmetiniz varsa “Mikro-Influencer”, global bir markanız veya hizmetiniz varsa “Makro-Influencer” seçimi yapabilirsiniz.

Influencer seçiminde markanızın, ürün veya hizmetinizin değeriyle eşleşen, bu değerleri sahici ve samimi bir biçimde dile getiren, kendi kimliği ve özgün bir karakteri olan ünlüler arasından seçebilirsiniz.

Yarışmalar Düzenleyin

Yeni takipçi kazanmak ve paylaşılan içeriklere daha fazla muhatap bulmak adına yarışmalar düzenleyebilirsiniz. Kuralları belirlenmiş, adil ve cömert yarışmalar kısa sürede Instragram kullanıcılarının dikkatini çekecektir. Bu yaklaşımın size kısa sürede artan takipçi sayısı olarak geri döneceğinden emin olabilirsiniz.

Sosyal Medya Üzerinden Yapılacak Çekilişlerin İkramiye Limitleri

Sosyal medya üzerinden yapılacak çekilişlerin kanunen limitleri bulunmaktadır. Yapılacak çekiliş eğer ikramiye olarak ödenecekse bu tutar en fazla 154 TL olarak belirlenmelidir. Bu tutarı aşan çekilişler yönetmelik kapsamına girer ve bundan dolayı idari izne tabi tutulurlar.

Yapılacak olan çekilişin karşılığı nakit olmayan bir çekiliş ise ve değeri yine 154 TL ve üzeri ise bazı kuralları bulunmaktadır. Çekiliş başlamadan en az 15 gün önce başvuru dilekçesi ve evrakları ile ilgili kuruma başvurarak çekiliş için izin almanız gerekmektedir.

Not: 154 TL yi geçen her çekiliş için izin alınması gerekmektedir. Limitler değişiklik gösterebilir. Tekrar ilgili kurumlardan bu bilgileri almanız önerilir.

Instagram’dan Satış İçin Hedef Kitleye Nasıl Ulaşılır?

Instagram’da hedef kitle oluşturmanın sizin için anlamı, etkileşimi artırmak ve daha fazla satış yapmaktır. İşletmenizin sınırlarını genişleterek yüksek satış rakamlarına ulaşmak için potansiyel müşterilerinizin dikkatini çekebilmeniz önemlidir. Hedef kitle oluşturmak için sayfa açmanız ve kaliteli ürün satışı yapmanız tek başına yeterli değildir. Dijital pazarlamanın sunduğu stratejilerden yararlanarak sayfanıza daha fazla potansiyel müşteri kazandırabilirsiniz. Instagram’da hedef kitlenizle buluşmak için takip edebileceğiniz basit 4 strateji şu şekilde paylaşılabilir:

Hedef Kitlenizi Doğru Tanımlayın

Kendinize takipçi ve potansiyel müşteri kazanmak için ilk yapmanız gereken, doğru bir hedef kitle tanımlamasıdır. Yapacağınız paylaşımların ve satılan ürünlerin muhataplarını doğru belirlemezseniz, tanıtım kampanyalarına büyük ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Rakiplerinizi inceleyerek belirli bir düzeyde bilgiye sahip olmanın yanında, Instagram ve Facebook tarafından sunulan hedef kitle türlerinden yararlanabilirsiniz. Kaydedilmiş kitleler, özel hedef kitle ve benzer hedef kitle gibi sizi potansiyel müşterileriniz ile buluşturacak bu yöntem ile hedef kitle tanımlamanızı sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz.

Düzenli ve İlgi Çekici Paylaşımlarda Bulunun

Düzenli içerik paylaşımı, hesabınıza yeni takipçi kazandırmanın organik yoludur. Bu yol ile kaliteli görselleriniz hedef kitleniz tarafından zamanla fark edilerek hesabınızın büyümesine yardımcı olabilir. İçeriklerinizde sadece fotoğraf değil; marka, ürün veya hizmetinizi tanıtacak videolara da yer verebilirsiniz. Instagram canlı yayın özelliği ile trafiğinizin yoğun olduğu zaman dilimlerinde yayın başlatıp marka, ürün veya hizmetinizi anlatabilirsiniz. Son zamanların popüler özelliğinden Reels videoları oluşturup kullanıcılarınızın dikkatini çekebilirsiniz. Tüm bu paylaşımlarda tanımladığınız hedef kitlenin ilgisini çeken kaliteli ve merak uyandırıcı görsel seçimleri ile daha kısa sürede başarıya ulaşabilirsiniz.

Paylaşımlarda Hashtag Kullanın

Tek başına paylaşım yapmak size fazla bir şey kazandırmaz. Instagram’da yaptığınız her paylaşımda hashtag kullanarak sınırları genişletebilirsiniz. Hashtag seçiminde ise hedef kitlenizin takip ettiği başlıkları kullanabilir ya da rakiplerinizden ilham alabilirsiniz. Hashtag kullanarak daha fazla kişiye ulaşabilir, zamanla artan etkileşim sizi Instagram Keşfet’e bile düşürebilir!

Instagram Üzerinden Reklam Verin

40 milyona yakın aktif kullanıcıya sahip olan Instagram’da daha kolay hedef kitleyle buluşmak için reklam verebilirsiniz. Başlangıçta düşük bütçeler ile hazırladığınız reklam kampanyalarında geri dönüşleri inceleyerek, ideal hedef kitlenize ulaşabilirsiniz. İdeal reklam ayarlarını bulmanız halinde ise kademeli olarak reklam bütçenizi artırarak daha fazla kitleye ulaşabilirsiniz.

Instagram Satışında Reklamlar Nasıl Oluşturulur?

Instagram üzerinden satış yaparken daha hızlı ilerleme kaydetmek için Instagram reklamları size büyük avantaj sağlar. Doğrudan hedef kitle ve bütçe tanımlaması ile yayınlanan reklamlar, önemli ölçüde geri dönüş almanıza katkı sağlamaktadır. Instagram Keşfet’e düşerek doğrudan tüm hedef kitlenizle sizi buluşturacak bu strateji için Instagram Business hesabına sahip olmanız, Facebook reklam aracını kullanmadan sponsorlu reklam oluşturmanızı sağlar. Reklam konusunda da Instagram ise pek çok alan hizmete sunarak stratejinize önemli katkı sağlamaktadır. Instagram’da akışta ya da Story (Hikaye) üzerinden reklam oluşturabilirsiniz. Instagram’da reklam oluşturmak için takip edilecek işlemler şu şekildedir:

  1. Amacınızı belirleyin! Instagram’da kimileri trafik almak, kimileri ise satış yapmak için reklam vermektedir. Aşağıda gösterildiği şekilde satış yapma hedefine sizi ulaştıracak tercihi yaparak reklam hedefinizi belirleyebilirsiniz.
  2. Reklam formatını seçin! Aşağıda gösterilen temel 4 reklam tipinden herhangi birisini seçerek kampanya oluşturma sürecine geçebilirsiniz.
  3. Gönderilerinizi reklama dönüştürün! İlk olarak herhangi bir gönderinizi seçerek reklam oluşturabilirsiniz. Profilinize giriş yapmanın ardından “Reklam Araçları” sekmesine giriş yapın ve öne çıkarmak istediğiniz gönderiyi seçin.
  4. Reklamınızı yayınlayın! Hesabınıza Facebook sayfasına bağlamanız halinde Facebook sayfasını seçin, bağlamadıysanız “Geç” seçeneğine dokunarak hedef kitle ve bütçe ayarlarını tamamlamanın ardından reklamı görüntüleyin.
  5. Facebook Reklam Yöneticisini kullanın! Eğer Instagram hesabı yanında Facebook hesabı da kullanabiliyorsanız Business Manager aracılığı ile reklam kampanyanızı oluşturabilirsiniz. Yukarıda değindiğimiz gibi Instagram Business hesap sahiplerinin reklam oluşturmak için Facebook Reklam Oluşturucusunu kullanmaları gerekmemektedir.

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir