Logo Logo

PayTR ve Akakçe İş Birliği Türkiye’de E-ticareti Büyütecek

İçindekiler
13.05.2019 - 3 dk Okuma Süresi

Yerli ve milli ödeme kuruluşu PayTR ile karşılaştırmalı alışveriş platformu Akakçe, internetten satış yapmak isteyen firmalara avantajlar sunan önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği kapsamında firmaların hızlı ve kolay bir şekilde internetten satışa başlayabilmesi ve böylece Türkiye’de e-ticaretin gelişimine katkı sunulması hedefleniyor.

BDDK tarafından 2016’da yetkilendirilen yerli ve milli ödeme kuruluşu PayTR ile lider karşılaştırmalı alışveriş platformu olan Akakçe, Türkiye’de e-ticaret ekosistemini canlandıracak bir güç birliğine imza attı. Tüketiciyi doğru ürün, doğru satıcı ve doğru fiyatla buluşturan Akakçe, firmaların web sitesine gerek duymadan, paket veya dükkân ücreti almadan internette satış yapmasını sağlayan sistemi Akakçe Kolay Sipariş’in ödeme altyapısını PayTR’ye emanet etti.

Yapılan iş birliği kapsamında PayTR, Akakçe Kolay Sipariş’te satış yapan firmalara en uygun oranlarla Sanal Pos ödeme sistemi sağlıyor. Firmaların internetten satış yapmaya hızla ve kolayca başlamasını sağlamayı hedefleyen bu iş birliğiyle çok daha fazla şirketin e-ticaret ekosistemine adım atması ve böylece Türkiye’de e-ticaretin büyümesine de katkı sunulması amaçlanıyor.

“Firmalara dijital kanallardaki satışlarında önemli avantajlar sağlayacağız”

Akakçe Genel Müdürü Koray Karataş konuyla ilgili, “Milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan platformumuzun 16 milyon ziyaretçisi bulunuyor ve bu sayı düzenli bir şekilde artıyor. PayTR ile yaptığımız bu önemli iş birliği sayesinde firmalar hızlı ve kolay bir şekilde platformumuz üzerinden satış yapmaya başlayabilecekler. PayTR, sunduğu üst düzey teknoloji sayesinde POS ödemelerinde büyük kolaylık sağlıyor. Akakçe olarak 19 yıldır Türkiye’deki en ucuz fiyatı göstermenin yanında, ülkedeki e-ticaretin de gelişimine katkı sunacak projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. PayTR ile aynı amaç doğrultusunda attığımız bu adımın, firmalara dijital kanallardaki satışlarında önemli bir avantaj sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

“Güvenli, kolay ve hızlı ödeme çözümleriyle e-ticareti canlandırıyoruz”

Akakçe ile gerçekleştirdikleri iş birliğini değerlendiren PayTR Genel Müdürü Tarık Tombul, şöyle konuştu: “E-ticaret sektörü, Türkiye’de son derece büyük bir büyüme potansiyeli taşıyor. Bu büyümenin, ülke ekonomisini de canlandıracak güçte olduğunu ifade edersek yanlış olmayacaktır. Nitekim Türkiye’de e-ticaret pazarının son dört yılda ortalama yüzde 32 büyüdüğünü görüyoruz. Bu noktada PayTR olarak firmalara güvenli, kolay ve hızlı ödeme çözümleri sunarak, e-ticaret ekosisteminin gelişmesine katkı sunmaya odaklanıyoruz. Kullanıcılarına internet üzerinde satışa sunulan ürünleri kıyaslayarak en ucuz fiyatları 19 yıldır sunan ve kaliteli hizmet anlayışıyla güven aşılayan Akakçe gibi bir platformla bu kapsamda bir işbirliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz.”

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir