Logo Logo

PayTR’den 1,5 Milyar TL Ciro!

İçindekiler
20.02.2020 - 2 dk Okuma Süresi

PayTR; 1,5 Milyar TL ciro ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında!

İnternet üzerinden alışverişlerde ödeme ve Sanal POS hizmeti veren yerli yazılım PayTR, geçen yıla oranla 2,5 kat büyüyen cirosunu 1,5 Milyar TL’ye çıkararak en hızlı büyüyen şirketler arasına girdi.

PayTR Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Cengiz “İşletmeler arası ödeme sistemlerinin de dijitale dönmesi, büyümemizde ciddi bir etken. Çözümlerimizi doğru konumlandırdığımız sürece de bu büyümenin katkısını göreceğiz.”

E-ihracata da Katkı Sağladık!

PayTR Genel Müdürü Tarık Tombul “Hem rakamsal açıdan hem de sektör gelişmeleri açısından iyi bir yıl geçirdik. Firma olarak 1,5 Milyar liraya ulaştık. Bunun daha güzel tarafı bizi kullanan işletmeler 2019’da 5 Milyon Dolar, 1.3 Milyon Euro ve 500 Bin Ruble seviyesinde işlem yaptılar. Bunu da dolar olarak topladığımızda 6.5 Milyon Dolara tekabül ediyor. Bunu da PayTR’ın e-ihracata katkısı olarak yorumlayabiliriz”

Nakitsiz stat projesi yolda!

PayTR Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Cengiz “Göztepe futbol klübü ile nakitsiz stat projemiz var. Yakın zamanda stadın klübe devriyle beraber, Göztepe ile masaya oturup dijital dönüşüm kapsamında stattaki işlemlerin nakitsiz olması konusunda bir proje yürüteceğiz”

  

          

                 

2 Saatte PayTR’lı Olun!
PayTR Sanal Pos’a Hemen Başvurun

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir