Logo Logo

PayTR, Mastercard İle Entegrasyonunu Tamamladı

İçindekiler
02.01.2020 - 2 dk Okuma Süresi

PayTR hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Yerli ödeme kuruluşu PayTR, Mastercard’ın geliştirdiği dijital ödeme çözümü Masterpass ile entegrasyonunu tamamladı. 15.000’den fazla üye iş yerinin tek tıkla güvenli ve kolayca ödeme yapmasını sağlıyor.

Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Türkiye’nin ilk yerli ve milli ödeme kuruluşu PayTR, ödeme çözümlerinin küresel lideri Mastercard ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Mastercard’ın dijital ödeme çözümü Masterpass ile entegrasyon sürecini tamamladı. Bu sayede 15.000’den fazla müşterisine tek tıkla güvenli ve kolayca ödeme yapma imkanı sağlayacak. PayTR, aynı zamanda Mastercard’ın zaman zaman sunduğu çeşitli kampanyaları sayesinde müşterilerinin cirolarını da artırmasına yardımcı olacak.

İşletmeler için yeni bir ödeme kanalı olan bu kolaylaştırıcı ürün sayesinde müşteriler kartlarını uygulamaya ekleyerek sonraki alışverişlerini kart bilgilerini girmeden tamamlayabiliyor.

Masterpass Nedir?

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran PayTR Genel Müdürü Tarık Tombul, “PayTR olarak 10 yılı aşkın süredir işletmelere kusursuz bir ödeme hizmeti sunuyoruz. Teknolojinin sağladığı tüm kolaylıkları hızlı ve güvenli bir şekilde üye işyerlerimiz ve müşterilerine sunmak en temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Mastercard ile yapmış olduğumuz bu işbirliğiyle 15.000’in üzerinde PayTR üye işyeri isterlerse Masterpass altyapısıyla ödeme kabul edebilecek. Müşterileri de PayTR ve Masterpass’in kusursuz altyapılarıyla kart bilgilerini girmeden ödeme işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabilecek. İşletmelerin ve tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran yeni ürün tasarımlarımız ve bu tür işbirliklerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

2 Saatte PayTR’lı Olun!
PayTR Sanal Pos’a Hemen Başvurun

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir