Logo Logo

Ücretsiz E-Ticaret Eğitimleri Başlıyor

İçindekiler
01.10.2019 - 2 dk Okuma Süresi

Ticimax E-ticaret Sistemleri tarafından sektörün geliştirilmesi amacıyla 2 yıldır ücretsiz olarak düzenlenen “E-ticaret Sohbetleri” Ekim ayında İstanbul ve İzmir’de başlıyor.

İlk etkinlik, 1 Ekim Salı akşamı (bugün) İstanbul Eminönü Santral’de ‘E-Ticarette Özel Günlerde Satış Artırmanın Yolları’ konu başlıklı olacak. Beymen, Derimod ve Ticimax firmalarının üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak katılacağı panele ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

İzmir’de 7 Ekim’de gerçekleşecek 2. etkinlikte PayTR olarak bizler de varız

Sohbet serisinin 2. ayağı ise 7 Ekim Pazartesi akşamı İzmir Konak Hilton Otelde 19:00 – 21:00 arasında gerçekleşecek. Sevgili Murat Erdörün’ün moderatörlüğünde, Ticimax ve AnalyticaHouse birlikte e-ticaret ve e-ihracat konularını konuşacak, ödeme hizmetlerinden bahsedeceğiz. İzmir’li e-ticaret profesyonelleri, meraklıları ve bu işe yeni adım atacak girişimcilerini etkinliğimize bekliyoruz. Kontenjanlar sınırlı olup katılım ücretsizdir.

Etkinlik Zinciri Yıl boyu Devam Edecek

E-ticaret girişimcileri, KOBİ’ler, mevcut girişimini büyütmek isteyenler, dijital pazarlama profesyonelleri, şirketlerin e-ticaret ve pazarlama yöneticileri, pazarlama uzmanları, danışmanlar, sosyal medya uzmanları, marka yöneticileri gibi sektör paydaşlarına ve sektöre adım atmak isteyenlere bir pencere daha açmayı hedefleyen “E-ticaret Sohbetleri” etkinlik zinciri, yıl boyu devam edecek.

2 Saatte PayTR’lı Olun!
PayTR Sanal Pos’a Hemen Başvurun

Benzer Blog İçerikleri İlginizi Çekebilir